Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tyhle výzvy ale musíte adresovat i hoteliérům, zvyklým na zahraniční bohatou klientelu. Na mnoha místech vám dají jasně najevo, že na takovou klientelu, které připadá řízek za 300Kč a noc za 1800Kč drahé, nemají zájem.

1 0
možnosti

Nemluvě o úžasném českém zvyku účtovat za osobu, nikoliv za pokoj.

0 0
možnosti

Po České republice cestuji pracovně (loni 40 nocí v hotelích) i soukromě (část dovolené, asi 7 nocí v hotelu) docela dost. Základní služby kolem, jako např. restaurace, mimo turistická centra (Ostrava, Ústí nad Labem, Kolín) naprosto v pořádku. Místa jako Praha, Mariánské Lázně atd. o poznání horší zkušenosti. Výzva by tedy měla směřovat i sem, ne jen k potenciálním klientům.

K hotelům se nevyjadřuji, protože za leta, kdy jsem nucen využívat jejich služby, už vím, kam jedu - takže u mne O.K.

A odhaduji, že pokud se i klientela, které jezdí zpravidla do zahraničí (myslím i Chorvatsko, Slovensko apod.) a je tedy zvyklá využívat takové portály jako TripAdvisor, letos rozhodne využít pro dovolenou v ČR, může to mít na cestovní ruch do budoucna rovněž dosti drtivý dopad (zejména pro některé).

0 0
možnosti
Foto

Podporuji české památky a cestovní ruch (i ubytování, cestuji pracovně dost) po celý rok ale na letní dovolenou miluju moře, dělá mě dobře i zdravotně. Za vlastizrádce se nepovažuji.....

3 0
možnosti

Pokud to jenom trochu půjde , zkusíme Černou Horu. Tady v Česku max prodloužené víkendy . Být cely týden někde na Mácháči si zatím nedovedu představit.

2 0
možnosti

Černá Hora nás nadchla! Určitě ji vyzkoušejte, nebudete litovat.V

0 0
možnosti

Myslím, že to rozhodnutí je jednoduché. Pokud tam nepřijedou Němci, můžete se tam i bez problémů ubytovat a najíst.Pokud Němci přijedou, tak hodně štěstí.

0 0
možnosti

Souhlasím a myslím, že to z větší části vyjde. Ne snad, že bychom byli tak uvědomělí, ale podle mě dost lidí bude mít obavy, že by zase mohli třeba přijít o zálohové platby, jet na blind si každý netroufne. Navíc se může objevit další vlna, a jestli nebude ještě vakcína...

2 0
možnosti

Já letos zkusím to Chorvatsko. Naposledy jsem tam byl v roce 1967. Tehdy se to ještě jmenovalo Jugoslávie. Všichni mě od toho odrazují a plavba proti proudu je moje hobby.

0 0
možnosti
Foto

M74i55l25a97n 90D64u93d48k93a

30. 4. 2020 15:46

Já bych si přál totéž, otázkou zůstává, jak to bude vycházet kapacitně. Každopádně, ekonomice by to hodně pomohlo

1 0
možnosti

My už do kempu nejezdíme, ale podle mých dětí kteří do nich často jezdí už v loňském roce byly přeplněné.

0 0
možnosti

Myslím, že takové kapacity u nás nenajdete. I když odečtu výpadek cizinců kteří ale jezdili většinou do Prahy, Krumlova. Ale jako trend nic proti. Podobné výzvy jsem zažil při krizi v Německu kolem r.2010, německý kolega se chválil že prachy zůstaly doma.

1 0
možnosti

po zkusenosti 5 dnu v Krumlove se budu modlit, abych mohl vyjet nekam jinam. v planu mam Oman - tak uvidime

5 0
možnosti

J73a18n 20K81o83z86á36k

30. 4. 2020 23:14

Musím s vámi souhlasit, kdybych v Krumlově neměl kamarády u kterých bydlím a nevěděl, kam se jít najíst, tak bych taky ten Omán viděl jako lepší destinaci. Hezky si to užijte.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS